Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd.

  • China Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Benqiang Circuits Co,Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken Benqiang Quick PCB
Aantal werknemers 500~800
Jaarlijkse omzet 50000000-100000000
Opgericht Jaar 2010
Export pct 80% - 90%

Inleiding

BenQiang Circuit Co., Ltd. werd in 2005 opgericht met een totale investering van 200 miljoen RMB.Het is een nationale high-tech onderneming die zich toelegt op onderzoek en ontwikkeling en de productie van high-end elektronische schakelingen.Het biedt meer dan 20.000 klanten wereldwijd een one-stop hardware outsourcing diensten met betrekking tot PCB ontwerp, PCB productie, SMT patch, component aankoop, elektronische assemblage,testanalyse, enz. De producten worden veel gebruikt op verschillende elektronische gebieden, zoals nieuwe energievoertuigen, medische, communicatie, industriële controle, high-end beveiliging, computers, luchtvaart, enz.

 

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Shenzhen, China, en het heeft een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum, twee PCB-fabrieken en een SMT-fabriek, met een oppervlakte van meer dan 35.000 vierkante meter.Er zijn meer dan 800 werknemers.Het bedrijf heeft ISO9001, ISO14001, TS16949, IS013485, UL(E360485), RoHS en andere certificeringen.De productie van het product volgt strikt het internationale kwaliteitsmanagementsysteemDe kwaliteit van het product voldoet volledig aan de normen IPC-A-600H en IPC-A-610 niveau II/III.

 

Met 18 jaar ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling en de productie van high-end elektronische schakelingen, hebben wij de belangrijkste voordelen op het gebied van elektronische hardware outsourcing opgebouwd:toonaangevend proces en technologie voor het produceren van high-end circuits, hoge kwaliteit, hoog op tijd leveringspercentage, gehaaste levering en optimale kostenprestaties.We houden ons aan de bevordering van efficiënte multi-variëteit snelle leveringsmogelijkheden en lean productie managementWe gebruiken de "0-1, 1-10, 10-100" project incubatie en product landing, en snelle grootschalige productie van een volledige set van OEM / ODM productie diensten,een volledig aanbod aan leveringsgaranties bieden aan technologiebedrijven en ondernemingen voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van intelligente innovatie-toepassingen voor elektronische producten.

Dienst

Bij BenQiang Circuit Co., Ltd, zijn we trots op het aanbieden van een uitgebreid scala aan diensten om te voldoen aan de diverse behoeften van onze wereldwijde klanten.betreffende verschillende aspecten van de uitbesteding en assemblage van elektronische hardwareOnze kerndiensten omvatten:

 

PCB-diensten

 

PCB-ontwerp: Maak gebruik van ons ervaren ontwerpteam voor innovatieve en efficiënte PCB-indelingen.

PCB-productie: Profiteer van geavanceerde productieprocessen voor PCB's van 2 tot 40 lagen.

HDI (High-Density Interconnect): Ervaar geavanceerde technologie met HDI-oplossingen op 1-7 niveaus.

Speciale PCB's: op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op unieke eisen en die optimale prestaties garanderen.

R-FPC & FPC: Flexible en rigid-flex PCB-opties voor veelzijdige elektronische toepassingen.

PCBA (Printed Circuit Board Assembly): naadloze integratie van componenten voor een volledig functionele elektronische assemblage.

 

SMT-diensten (Surface Mount Technology):

 

SMT Patch: Precieze plaatsing van op het oppervlak gemonteerde componenten voor een verbeterde efficiëntie van het circuit.

Componentenaankopen: toegang tot een wereldwijd netwerk voor betrouwbare en hoogwaardige elektronische componenten.

Elektronische montage: deskundige montagediensten om alle componenten naadloos samen te brengen.

Testanalyse: Strenge testprocessen om de functionaliteit en betrouwbaarheid van de geassembleerde producten te waarborgen.

 

Of u nu ingewikkelde PCB-ontwerpen nodig heeft, high-density interconnect oplossingen of end-to-end elektronische assemblage, BenQiang Circuit Co., Ltd.B.V.L.. is uw vertrouwde partner bij het bereiken van superieure resultaten.

 

Voel je vrij om de diepte van onze diensten te verkennen, wetende dat we de hoogste industriestandaarden in kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid handhaven.

Culture

Visie
Wordt het eerste merk van HDI-PCB-bevestigingsmiddelen in de wereld


Opdracht
Bescherming van de snelle innovatie en ontwikkeling van wereldwijde technologiebedrijven

Laat een bericht achter