Groen soldeermasker Wit zijscherm 2 laag koper pcb voor maximale energie-efficiëntie

Neem contact met me op voor gratis monsters en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Minimum Trace Spacing 0.2mm Solder Mask Color Green
Silkscreen Color White Layer Count 2
Minimum Trace Width 0.2mm Rohs Compliant Yes
Minimum Hole Size 0.3mm Surface Finish HASL
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

De dikkoperspcb is een tweelaags bord dat is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig kopermateriaal dat bekend staat om zijn uitstekende geleidbaarheid en duurzaamheid.Deze PCB is ontworpen voor het verwerken van hoge stroom en hoge temperatuur toepassingen, waardoor het ideaal is voor gebruik in krachtelektronica, automobiel, lucht- en ruimtevaart en andere industrieën waar betrouwbaarheid en prestaties van cruciaal belang zijn.

De dikke koperen PCB is ontworpen om superieure warmteafvoer te leveren, wat cruciaal is in krachtige toepassingen.Dit PCB kan hoge stroombelastingen aan en snel en efficiënt warmte verdrijven, zodat uw onderdelen koel blijven en optimaal functioneren.

Als het gaat om de oppervlakteafwerking, wordt het dikkopers PCB geleverd met HASL (Hot Air Solder Leveling) afwerking, die een betrouwbare en kosteneffectieve coating biedt die ideaal is voor toepassingen met een hoog vermogen.De HASL-afwerking biedt uitstekende warmtegeleidbaarheid, die essentieel is voor warmteafvoer en betrouwbaarheid in toepassingen met een hoog vermogen.

De thick copper PCB is ook RoHS-conform, wat betekent dat het vrij is van gevaarlijke stoffen die het milieu kunnen schaden of een risico voor de menselijke gezondheid vormen.Dit maakt dit PCB een veilige en milieuvriendelijke keuze voor toepassingen met een hoog vermogen.

Over het algemeen is de dikkopers PCB een uitstekende keuze voor iedereen die een hoogwaardige PCB met dikkoperschroeven nodig heeft.of andere industrieën waar hoge vermogensoverdracht en warmteafvoer essentieel zijn, dit PCB zal zeker aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen.


Kenmerken:

 • Naam van het product: dik koper PCB
 • Oppervlakte: HASL
 • Toepassing: Power Electronics
 • Koperen dikte: 3 oz
 • Dikte: 1,6 mm
 • Soldeermasker Kleur: Groen

Als u op zoek bent naar een PCB met een koperen dikke kracht, zoek dan niet verder dan onze dikke koperen PCB.waardoor het perfect is voor krachtige toepassingen in Power ElectronicsDe oppervlakte is HASL en de kleur van het soldeermasker is groen.


Technische parameters:

RoHS-conform - Ja, dat klopt.
Kleur van het soldeermasker Groen
Dikte 1.6mm
Kleur van zijde Wit
Maximale paneelgrootte 600 mm x 600 mm
Minimale spoorbreedte 0.2 mm
Dikte van koper 3 oz
Aantal lagen 2
Minimale spooropstand 0.2 mm
Afwerking van het oppervlak HASL

Toepassingen:

Energie-elektronica

Dikke koperen pcb's worden vaak gebruikt in apparaten voor elektronica, zoals stroomvoorzieningen, motorcontrollers en omvormers.Deze apparaten vereisen een hoge stroomverwerking en een efficiënte warmteafvoerDe dikkere koperlaag zorgt voor een betere warmtegeleidbaarheid en vermindert het risico op oververhitting of storing.

Automobilerij

Dikke koperen PCB's worden ook gebruikt in de automobielindustrie voor verschillende toepassingen zoals motorbesturingseenheden, dashboard-elektronica en verlichtingssystemen.Deze toepassingen vereisen hoge betrouwbaarheid en duurzaamheidDe dikkere koperlaag biedt ook een betere weerstand tegen trillingen en schokken, waardoor het een ideale keuze is voor automotive toepassingen.

Luchtvaart en defensie

Dik koper PCB wordt veel gebruikt in de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie voor verschillende toepassingen zoals avionics, satellietcommunicatie en radarsystemen.Deze toepassingen vereisen hoge prestaties en betrouwbaarheid in ruwe omgevingenDe dikkere koperlaag biedt ook een betere elektrische geleidbaarheid en vermindert het risico op signaalverlies of interferentie.

Industriële automatisering

Dikke koper-PCB's worden vaak gebruikt in industriële automatiseringsapparatuur zoals robots, PLC's en bewegingscontrollers.Deze toepassingen vereisen een hoge stroomverwerkingscapaciteit en een efficiënte warmteafvoerDe dikkere koperlaag biedt ook een betere weerstand tegen corrosie en oxidatie, waardoor het een ideale keuze is voor industriële toepassingen.

Medische apparatuur

Dik koper PCB wordt ook gebruikt in medische apparatuur zoals MRI-machines, CT-scanners en echografie-systemen.die kan worden bereikt door gebruik te maken van dik koper PCB'sDe dikkere koperlaag biedt bovendien een betere thermische geleidbaarheid en vermindert het risico op oververhitting of storing.

Kortom, dikk koper pcb is een veelzijdig type printplaat dat kan worden gebruikt in verschillende toepassingen waar hoge stroomverwerkingscapaciteit, efficiënte warmteafvoer,en betrouwbaarheid zijn vereistDe eigenschappen zijn: minimale sporenstand: 0,2 mm, maximale paneelgrootte: 600 mm x 600 mm, oppervlakteafwerking: HASL, laaggetal: 2 en minimale gatgrootte: 0.3mm maakt het een ideale keuze voor een breed scala aan industrieën en toepassingen.


Aanpassing:

- Impedantiebeheersing: ja

- Aantal lagen: 2.

- Minimale spoorbreedte: 0,2 mm

- Soldeermasker Kleur: groen

- Minimale gatgrootte: 0,3 mm

Bestel nu en ontvang de beste kwaliteit en service!


Ondersteuning en diensten:

Ons product is ontworpen om te voldoen aan de eisen van hoge stroom en hoge vermogen toepassingen.met inbegrip van:

 • Ontwerprichtlijnen voor dikke PCB's van koper
 • Bijstand bij de materiaalkeuze voor toepassingen met een hoog vermogen
 • Test- en validatiediensten om de prestaties van het product te waarborgen
 • Aanpassingsmogelijkheden om aan specifieke eisen te voldoen
 • Snelle omlooptijden voor prototyping en productie

Ons team van experts is toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit van ondersteuning en service aan onze klanten.


Verpakking en verzending:

Verpakking:

Het product met dik koper-PCB wordt veilig verpakt in een antistatische zak en vervolgens in een stevige kartonnen doos met voldoende vulling geplaatst om schade tijdens het vervoer te voorkomen.De doos zal worden gelabeld met de productnaam, de hoeveelheid en eventueel de bijzondere behandelingsinstructies indien nodig.

Vervoer:

Zodra de bestelling voor het product met dikkopers PCB is verwerkt, wordt het via een betrouwbare koeriersdienst verzonden.De verzendtijd en -kosten zijn afhankelijk van de bestemming en de gekozen verzendmethodeKlanten krijgen een trackingnummer zodat ze de voortgang van hun verzending kunnen volgen.


Vragen:

V:Wat is het diktebereik voor het product met dik koper-PCB?
A:De dikte varieert van 2 oz tot 10 oz.

V:Wat is het kopergewichtsbereik voor het product met dik koper PCB?
A:Het kopergewicht varieert van 70 tot 400 mm.

V:Hoeveel lagen kan het product van dik koper-PCB hebben?
A:Het product ondersteunt 1 tot 6 lagen.

V:Wat is de minimale gatgrootte die kan worden bereikt met het PCB-product van dik koper?
A:De minimumgrootte van het gat dat kan worden bereikt is 0,2 mm.

V:Wat is de maximale plaatgrootte voor het product met dik koper-PCB?
A:De maximale grootte van het bord is 600 mm x 1200 mm.