4G-communicatie/netwerkschakelaar PCB-assemblage met koperbasis en onderdompeling zilveren afwerking

Neem contact met me op voor gratis monsters en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Base Material Copper Pcb Application AI Android Smart Module
Min Hole Diameter 0.2mm Pcba Product Name 4G Communication/Network Switch
Material Of Pcb FR-4 Surface Finish HASL, ENIG, OSP, Immersion Silver
Test 100% E-Test Material FR-4
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Onze communicatie pcb-assemblage is perfect voor de verwerking van inkomende materialen, waardoor het een ideale keuze voor communicatie-apparaat pcb-assemblage.Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en prestaties, zodat uw communicatieapparatuur optimaal werkt.

Het PCB-goudproces dat wordt gebruikt in onze communicatie-PCB-assemblage is onderdompelingsgoud, dat uitstekende elektrische geleidbaarheid en corrosiebestendigheid biedt.Dit zorgt ervoor dat uw communicatieapparatuur in topconditie blijft, zelfs bij langdurig gebruik.

Onze Communication PCB-assemblage is ontworpen om aan de specifieke behoeften van communicatieapparaten te voldoen en ervoor te zorgen dat ze op optimale niveaus werken.Of u nu een enkelbord of een grootschalige elektronische assemblage nodig heeft voor uw communicatieapparatuur, onze Communicatie PCB Assembly is de perfecte keuze.


Kenmerken:

 • Productnaam: Communicatie-PCB-assemblage
 • Project: Verwerking van inkomende materialen
 • Basismateriaal: koper
 • PCBA-productnaam: 4G-communicatie/netwerkswitch
 • Test: 100% E-test
 • PCB-lagen: 6 lagen
 • Kenmerken:
  • PCB-assemblage van hoogwaardig communicatiesysteem
  • Professionele communicatie Printed Circuit Board Assembly
  • Vergadering van de Raad voor een efficiënt communicatienetwerk

Technische parameters:

Parameter Waarde
PCB-toepassingen AI Android Smart Module
Kenmerken Hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid
PCB-verzoek Gerber&BOM
Basismateriaal met een gewicht van niet meer dan 10 kg
PCB-materiaal FR-4
Afwerking van het oppervlak HASL, ENIG, OSP, onderdompeling zilver
Artikel 1 PCB-assemblage
PCBA-productnaam 4G-communicatie/netwerkswitch
Materiaal van PCB's FR-4
Materiaal FR-4

Dit is een elektronische assemblage voor communicatie, communicatie printplaat assemblage, PCB assemblage voor communicatie apparatuur.


Toepassingen:

Het Communication PCB Assembly product wordt strikt getest met 100% E-Test, om de kwaliteit van het product te garanderen.Het maakt het een ideaal onderdeel voor communicatiesystemen..

Communicatie PCB Assembly is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt in verschillende gelegenheden en scenario's. Het wordt veel gebruikt in communicatiesystemen, waaronder telecommunicatiesystemen, mobiele apparaten,computersDe hoogwaardige materialen van de PCB-assemblage en de 100% E-Test maken het een ideale keuze voor veeleisende communicatieapplicaties.

De communicatie-PCB-assemblage is een essentieel onderdeel voor communicatiesystemen die een hoge snelheid van gegevensoverdracht, hoge betrouwbaarheid en laag geluid vereisen.Deze PCB-assemblage kan worden gebruikt in verschillende communicatieapparaten, met inbegrip van routers, switches, servers en andere netwerkapparatuur.

Over het algemeen is het Communication PCB Assembly product een belangrijk onderdeel voor communicatiesystemen.en veelzijdigheid maken het een ideale keuze voor verschillende elektronische assemblage toepassingenOf u nu een communicatiesysteem vanaf nul bouwt of een bestaand systeem upgrades, de Communication PCB Assembly is een geweldige optie waarop u kunt vertrouwen.


Aanpassing:

Ons Communication PCB Assembly product biedt uitgebreide aanpassingsdiensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.Dit maakt het perfect voor gebruik in de AI Android Smart Module applicatie.

Onze experts kunnen de Communicatie Moederbord Assembly aanpassen aan uw exacte specificaties.We kunnen helpen..

Onze PCBA-productnaam is 4G Communication/Network Switch, die een betrouwbare en snelle communicatie voor uw apparaat garandeert.


Ondersteuning en diensten:

Ons Communication PCB Assembly product wordt geleverd met uitgebreide technische ondersteuning en diensten om een soepele integratie en werking te garanderen.Ons team van deskundigen is beschikbaar om alle technische vragen te beantwoorden en te voorzien van begeleiding bij de installatie, configuratie en probleemoplossing.

We bieden ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan om uw product optimaal te laten functioneren..

Daarnaast bieden wij trainingsdiensten om klanten te helpen de functionaliteit en mogelijkheden van ons Communication PCB Assembly product te begrijpen.Onze opleidingsprogramma's behandelen verschillende onderwerpen zoals het gebruik van software, hardwareconfiguratie en systeemintegratie.

Over het algemeen zijn wij toegewijd aan het leveren van toptechnische ondersteuning en diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten een positieve ervaring hebben met ons Communication PCB Assembly product.


Verpakking en verzending:

Verpakking:

Het Communication PCB Assembly product zal veilig worden verpakt in een kartonnen doos met beschermende schuiminzetstukken om eventuele schade tijdens de verzending te voorkomen.De doos zal worden gelabeld met de naam van het product en kwetsbare stickers om ervoor te zorgen dat het met zorg wordt behandeld.

Vervoer:

Het Communication PCB Assembly-product wordt verzonden via een vertrouwde koeriersdienst met verstrekte trackinginformatie.Maar de klanten worden op de hoogte gebracht van de geschatte leverdatum en de verwachte aankomsttijd.Voor internationale zendingen zijn de klanten verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of belastingen.


Vragen:

` ` V: Wat zijn de afmetingen van het communicatie-PCB-assemblageproduct?

A:

` `

De afmetingen van het Communication PCB Assembly-product variëren afhankelijk van het specifieke model.

` ` V: Wat is de doorlooptijd voor het PCB-assemblageproduct voor communicatie?

A:

` `

De doorlooptijd voor het Communicatie PCB Assembly product is afhankelijk van de bestelde hoeveelheid en het huidige productieschema.

` ` V: Welke materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van het Communication PCB Assembly product?

A:

` `

Het Communication PCB Assembly-product wordt vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen, waaronder koper, glasvezel en verschillende elektronische componenten.

` ` V: Kan het product van de communicatie-PCB-assemblage worden aangepast aan specifieke eisen?

A:

` `

Ja, het Communication PCB Assembly product kan worden aangepast aan specifieke vereisten.