6 laag koper pcb-assemblage met onderdompeling goud oppervlak afwerking

Neem contact met me op voor gratis monsters en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Pcb Glod Process Immersion Gold Pcb Request Gerber&BOM
Pcb Layers 6 Layers Base Material Copper
Item PCB Assembly Surface Finish HASL, ENIG, OSP, Immersion Silver
Feature High Reliability And Precision Test 100% E-Test
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Ons team van experts zal u voorzien van een hoogwaardige PCB assemblage die voldoet aan uw eisen.ervoor te zorgen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn.

De oppervlakte afwerking van onze Communication PCB Assembly is verkrijgbaar in HASL, ENIG, OSP en Immersion Silver.

Het PCB-verzoek voor onze communicatie-PCB-assemblage is Gerber&BOM, om ervoor te zorgen dat onze klanten het exacte product ontvangen dat ze nodig hebben.

Onze communicatienetwerk assemblage board heeft een minimale gatdiameter van 0,2 mm, waardoor het geschikt is voor een breed scala van toepassingen.

Of u nu een enkel prototype of een grootschalige productie nodig heeft, wij kunnen u voorzien van een Communicatie PCB Assembly die aan uw behoeften voldoet.

Kies onze Communication Telecom PCB Assembly voor uw volgende project en ervaar de voordelen van een hoogwaardige, betrouwbare PCB.Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we u kunnen helpen met uw project.


Kenmerken:

  • Productnaam: Communicatie-PCB-assemblage
  • PCB-assemblage voor communicatieapparatuur
  • Pcb-toepassing: AI Android Smart Module
  • PCB-lagen: 6 lagen
  • PCB-materiaal: FR-4
  • PCB-goudproces: onderdompelingsgoud
  • Test: 100% E-test
  • Communicatie Telecommunicatie PCB-assemblage
  • PCB-assemblage van communicatiesysteem

Technische parameters:

PCBA Productnaam: 4G-communicatie/netwerkswitch
Artikel: PCB-assemblage
Test: 100% E-test
Gebeurtenis: Hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid
PCB-toepassingen: AI Android Smart Module
Oppervlakte afwerking: HASL, ENIG, OSP, onderdompeling zilver
Basismateriaal: met een gewicht van niet meer dan 10 kg
PCB-lagen: 6 Lagen
Project: Verwerking van inkomend materiaal
PCB-verzoek: Gerber&BOM

Toepassingen:

De communicatie-PCB-assemblage is een essentieel onderdeel bij de productie van communicatie-moederborden, die worden gebruikt in verschillende communicatie- en telecomapparaten.Het product is ontworpen om hoge prestaties en betrouwbaarheid te bieden in communicatieapparatenHet product wordt gebruikt bij de productie van communicatieapparatuur zoals routers, switches, modems en andere telecomapparatuur.

De communicatie-PCB-assemblage is ontworpen om bestand te zijn tegen de harde omgevingen waarin communicatieapparaten werken.Het product is ontworpen om hoogwaardige prestaties te bieden bij extreme temperaturen en vochtigheidsniveausDit maakt het product ideaal voor gebruik in buitencommunicatieapparaten zoals mobiele torens, satellietcommunicatiesystemen en andere telecomapparatuur.

De Communication PCB Assembly wordt ook gebruikt bij de productie van communicatienetwerkassemblageboards, die worden gebruikt om verschillende communicatieapparaten aan elkaar te koppelen om een netwerk te vormen.Het product is ontworpen om verbindingen met een hoge betrouwbaarheid te leveren die zorgen voor een soepele werking van het netwerk.. Communicatienetwerk assemblage boards worden gebruikt in verschillende communicatieapparaten zoals telecommunicatiesystemen, datacenters en andere netwerkapparaten.

Tot slot is de Communication PCB Assembly een zeer betrouwbaar en nauwkeurig product dat essentieel is bij de productie van communicatie- en telecomapparatuur.Het product is ontworpen om hoge prestaties en betrouwbaarheid te bieden in moeilijke omgevingen en wordt gebruikt bij de productie van communicatie-moederborden, communicatienetwerk assemblage boards, en andere telecomapparatuur.De Communicatie PCB-assemblage is een essentieel onderdeel in de communicatie-industrie en wordt veel gebruikt in verschillende communicatieapparaten.


Aanpassing:

Met onze hoge betrouwbaarheid en precisie functies, kunnen we u helpen met het opstellen van een goed ontwerp.U kunt erop vertrouwen dat onze Electronics Assembly for Communication aan uw eisen zal voldoen..

Ons standaard PCB-materiaal is FR-4, dat uitstekende thermische en elektrische eigenschappen biedt.

Onze Communication Telecom PCB Assembly biedt een minimale gatdiameter van 0,2 mm, zodat uw project de nodige precisie heeft.

Wij bieden ook diensten aan voor projectaanpassingen, zoals het verwerken van inkomende materialen, om ervoor te zorgen dat uw project volgens uw exacte specificaties wordt afgerond.


Ondersteuning en diensten:

Ons Communication PCB Assembly product wordt geleverd met uitgebreide technische ondersteuning en diensten om naadloze integratie en optimale prestaties te garanderen.Ons team van experts is beschikbaar om hulp te bieden met de installatie, configuratie, probleemoplossing en onderhoud van het product.

Wij bieden ook aanpassingsdiensten aan om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen en kunnen training geven om ervoor te zorgen dat de gebruikers volledig zijn uitgerust om het product optimaal te benutten.

Daarnaast bieden wij regelmatig software-updates en firmware-upgrades om ervoor te zorgen dat het product up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen in de industrie en beveiligingsfuncties.Onze klantenservice is beschikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen..


Verpakking en verzending:

Verpakking:

Het Communication PCB Assembly-product wordt verpakt in een stevige kartonnen doos met beschermend schuimvulling om eventuele schade tijdens de verzending te voorkomen.De doos bevat ook een verpakkingsbrief met de productgegevens en eventuele nodige instructies..

Vervoer:

Het Communication PCB Assembly-product wordt verzonden via een gerenommeerde verzendmaatschappij zoals FedEx of UPS.Verzendmogelijkheden en -kosten worden bij de kassa weergegeven en variëren afhankelijk van de door de klant gekozen bestemming en levertijdDe klant ontvangt een trackingnummer zodra het product is verzonden, zodat hij de status van de levering kan controleren.


Vragen:

A: Het Communication PCB Assembly product is een printplaat die de communicatie tussen elektronische apparaten vergemakkelijkt.

V: Met welke apparaten kan de communicatie-PCB-assemblage worden gebruikt?

A: De communicatie-PCB-assemblage kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan elektronische apparaten zoals computers, smartphones, tablets en andere communicatieapparaten.

V: Wat is de maximale communicatiesnelheid van de communicatie-PCB-assemblage?

A: De maximale communicatiesnelheid van de communicatie-PCB-assemblage is afhankelijk van de specifieke productconfiguratie en de gebruikte apparaten.Voor meer informatie zie de productspecificaties..

V: Kan de communicatie-PCB-assemblage op maat worden gemaakt om aan specifieke communicatievereisten te voldoen?

A: Ja, de communicatie pcb-assemblage kan worden aangepast aan specifieke communicatievereisten.

V: Wat is de doorlooptijd voor het bestellen van een communicatie-PCB-assemblage?

A: De doorlooptijd voor het bestellen van een communicatie-PCB-assemblage varieert afhankelijk van de hoeveelheid en de specifieke productconfiguratie.